Eladó telek/földterület Gomba 99 900 000 Ft

Leírás

Gomba központjában, gyönyörű környezetben építési telek eladó!

Gomba legszebb részén 1298 m2-es építési telek eladó. A telken található három darab boros pince. A villany bevezetésre került, valamint a vízellátást vezetékes víz és ásott kút biztosítja. A telek elhelyezkedését tekintve a központban található, erdővel körül véve. Az erdő 9320 m2 mely a vételár részét képezi.

Gomba, Budapesttől 25 km-re, az M4-es autóút közelében, Pest megye keleti részén, a Gödöllői-dombságban helyezkedik el. A településen minden megtalálható mini bölcsőde, hagyományőrző óvoda, általános iskola, orvosi rendelő és több kisebb bolt. Remek kikapcsolódási és kirándulási lehetőséget nyújt a gombai horgásztó és környéke.

Ha az ingatlan megvásárlásához szeretné eladni jelenlegi ingatlanát, én ebben is tudok segíteni. Irodánknál vásárolt ingatlanoknál teljes körű ügyintézést, kedvező ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítését, energetikai tanúsítványt, ingyenes bank független hitel ügyintézést biztosítunk. Ha Ön szeretne festői környezetben élni, de mégis közel a fővároshoz akkor, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Telek/földterület részletei

Ár: 99 900 000 Ft
Méret: 1 298 Négyzetméter
Azonosító: 10994160
Telek: 1298 Négyzetméter
Jelleg: belterület
Villany: Telken belül
Víz: Telken belül