Eladó panzió Szentgotthárd-Farkasfa 300 000 000 Ft

Leírás

Szentgotthárd közelében az osztrák határtól pár km-re eladó ez a kimondottan rusztikus hangulatú, kiváló állapotú panzió bejáratott vendégkörrel.

Irányár: 300 millió Ft
A Panzió- Vendégház 12 db 2 ágyas, fürdőszobás (pótágyazható) szobával áll a vendégek rendelkezésére. A Vendégház maximum 30 fő részére tud szállást biztosítani.

Az étkezések megbeszélés szerint kérhetőek. A Vendégház falusi turizmussal foglalkozik, így nincs külön a'la carte étlap, az előzetesen megbeszélt igények szerint (ebéd, vacsora) az elkészített és felszolgált ételek házias jellegűek, rendkívül finomak és bőségesek.

A Vendégházban található szauna, kondisarok (szobabiciklivel, haserősítő paddal), billiárd terem. Az étterem kérésre 20-30 fős meeting ("konferencia") teremmé alakítható, ahol kisebb rendezvények (születésnap, esküvő, továbbképzés, stb) megtarthatók.

A panzióhoz tartozik két különálló lakrész, amit jelenleg is a tulajdonosok használnak lakásként, ezek 50nm-ek (nappali, háló, konyha, fűrdő-ből állnak).

A vidék lélegzet elállító, a panzió konkrétan az erdőben helyezkedik el.A nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra nehezen találni alkalmasabb helyet!

A tulajdonosok 2014. év elején a teljes tetőszerkezetet kicserélték kb. 10 millió forint értékben, mely tovább növeli a panzió értékét.

IRÁNYÁR: 300 millió Ft

Ha Önt érdeklik a hirdetés részletei, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Habóczki Gusztáv
Szálloda Ingatlanközvetítési Szakértő
Tel: +36 20 479 9001
E-mail: gusztav.haboczki@hotel-market.hu

Panzió részletei

Ár: 300 000 000 Ft
Méret: 990 négyzetméter
Azonosító: 11145137
Irodai azonosító: Nym-6025
Telek: 8300 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Fűtés módja: Gáz
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: szálloda
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 21-50 éves
elhelyezkedés: Panorámás
Szintek: 3 szint
Telekterület típusa: Négyzetméter
Bútorozott: Bútorozott