Eladó lakás Budapest X. ker, 47.900.000 Ft, 100 négyzetméter
47,9 mFt
Budapest X. ker,
eladó lakás
Méret:
100 négyzetméter
Szobák:
6
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest X. ker
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
47.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9812569
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Ingatlan leírás
Ön lehet az első tulajdonosa a felújítás után ennek a gyönyörű hat szobás lakásnak!

A lakás egy 3 szintes, jól hőszígetelt társasház első emeletén helyezkedik el, Óhegy kertvárosi övezetében. Teljes körü felújítása ebben az évben történt.
A lépcsőházból, külön ajtóval elzárt folyosóról lépünk be az előszobába. Jobbra található a konyha, teljesen felszerelt beépített szekrénnyel. Innen nyílik a két fürdőszoba, melyből az egyikben kád és dupla mosdó, a másikban zuhanykabin van. Mindkettőben van wc is. A bejárattal szemben van a nappali, innen tudunk megközelíteni két külön nyíló szobát. Ezeknek a helyiségeknek az ablakai a kertre néznek. Az előszobából balra egy külön folyosóról nyílik a másik három szoba. Mindegyik külön bejáratú. Egy a kertre, kettő az utcára néz. A fűtés gáz-cirkó, légkondicionáló kiépítve. Az udvarban kocsibeállási lehetőség van!

Közlekedés szempontjából jól megközelíthető. Busz, villamos pár percre. A közelben posta, vásárlási lehetőség, gyógyszertár, iskola stb.

Kialakításának köszönhetően, kiválóan alkalmas kiadásra (pl. diákoknak, cégeknek). Családoknak is kényelmes otthona lehet, ahol mindenkinek van saját élettere.
Érdeklődés
Tenkeiné Rácskai Mária
Az értékesítő:
Tenkeiné Rácskai Mária
ÉBEN Ingatlaniroda
+36-20-372-0393
 
 
 
 
 
 
Küldés