Eladó lakás Budapest VII. ker, Erzsébetváros, 51.900.000 Ft, 61 négyzetméter
51,9 mFt
Budapest VII. ker,
eladó lakás
Méret:
61 négyzetméter
Szobák:
1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VII. ker
Alapterület:
61 négyzetméter
Ár:
51.900.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9815800
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
egyéb
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Gyönyörű, erkélyes, felújított lakás eladó!
Megtekintést megoldjuk!

Az ingatlan Erzsébet körút egyik mind kinézetében, mind anyagi helyzetében rendezett, különlegesen szép neobarokk stílusú, liftes ház első emeletén helyezkedik el. A lépcsőházból az előszobán át, a hallba érkezünk. Innen nyílik a konyha, fürdőszoba, spejz. Ahogy belépünk egyből szembetűnik a szépen felcsiszolt, lakkozott parketta, a tágas tér. A lakás nagy belmagassága, 3,9 m, és az utcára néző hatalmas, 35 nm-es szoba is ezt az érzést erősíti. Az egész szoba előtt végignyúló 6 nm-es erkély igazi különlegessége a lakásnak. A házban cserélték a gázvezetéket. A lakásban két éve újították fel a villanyvezetéket, vízcsöveket.
Kiválóan alkalmas hosszú távú kiadásra, akár irodának, rendelőnek is tökéletesen megfelel. Párnak, családnak is kényelmes otthona lehet. Elrendezéséből adódóan, akár kétszobás lakássá alakítható.
Ha kérdése van a lakással kapcsolatban hívjon bizalommal! Amennyiben szeretné megnézni, rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni! Jelenlegi helyzethez igazodva, tegyünk VIRTUÁLIS sétát!
Érdeklődés
Tenkeiné Rácskai Mária
Az értékesítő:
Tenkeiné Rácskai Mária
ÉBEN Ingatlaniroda
+36-20-372-0393
 
 
 
 
 
 
Küldés