Eladó lakás Budapest IX. ker, Középső-Ferencváros, 20.700.000 Ft, 26 négyzetméter
20,7 mFt
Budapest IX. ker,
eladó lakás
Méret:
26 négyzetméter
Szobák:
1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest IX. ker
Alapterület:
26 négyzetméter
Ár:
20.700.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10389892
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
1
Fűtés jellege:
konvektoros
Kilátás:
udvari
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Ferencváros, dinamikusan fejlődő részén, közel a Nagyvárad térhez, eladó, akár bútorokkal együtt, 26 nm-es galériás lakás. Kiváló befektetésnek, könnyen kiadható ( az utóbbi években is folyamatosan bérlők lakták) Egyetemek közelsége ( SOTE, Közszolgálati Egyetem), Klinikák, kiváló közlekedés (M3 metro, villamos, busz).
Fiatal pár vagy egyedülálló részére is jó választás. Minden megtalálható a környéken, ami a napi ügyek intézéséhez és szórakozáshoz fontos lehet (óvodák, iskolák, üzletek, éttermek, üzletközpontok)
A nemrég felújított Haller-parkban kitűnő lehetőség nyílik a pihenésre, sétálásra (korszerűsített játszótér, kutyafuttató)

Rendezett, kulturált lakóközösség, akik folyamatosan újítják, karbantartják a társasházat. Ennek keretében az egész tetőszerkezet fel lett újítva, új kapu, belső terek festése.
A lakásban is ki lettek cserélve a vezetékek, az egész lakás szépen festve. A szobában parketta, a többi helyiségben járólap burkolat van. A tágas szobában, kihasználva a nagy belmagasságot, fekvőgaléria növeli a teret. Az ablakok a csendes udvarra néznek. A lakás elhelyezkedéséből adódóan nem járnak el az ablak előtt. A lakás méretei: 8 nm-es konyha, 2 nm-es fürdőszoba, 16 nm-es szoba. Azonnal költözhető, tehermentes!
Hívjon, akár hétvégén is! Jöjjön, nézze meg!
Érdeklődés
Tenkeiné Rácskai Mária
Az értékesítő:
Tenkeiné Rácskai Mária
ÉBEN Ingatlaniroda
+36-20-372-0393
 
 
 
 
 
 
Küldés